Sunteți conștient de efectele devastatoare ale despãduririlor?

 

   Simțiți și dumneavoastrã cã pãdurea este în mare pericol?

 

   Doriți sã schimbați ceva?

 

   Dacã rãspunsul la întrebãrile de mai sus este "DA", vã propunem sã vã alãturați echipei noastre și sã devenim parteneri, alegând una din cele trei modalitãți de aderare.

 

 

   Cele trei modalitãți au la baza o structurã bine gânditã și sunt concepute astfel încât sã satisfacã cerințele sau doleanțele fiecãruia dintre dumneavoastrã.

 

 

  

 

   Prima variantã vã oferã posibilitatea unui voluntariat. Ce înseamnã acest lucru? Dacã iubiți natura și considerați cã pãdurile meritã sã fie reînviate "înfiați" un copac! Contribuind cu, contravaloarea unui copac suntem deja cu un pas în fața dezastrului natural care se extinde pe zi ce trece.

  

   Valoarea unui set de 10 copaci este de 200 de EURO, o sumã nesemnificativã comparativ cu efectele pe care, dacã vom pune mânã de la mânã, le va avea finalitatea procesului de împãdurire. Pentru a deveni parteneri tot ce trebuie sã faceți este sã completați formularul de aderare, și să ne trimiteți formularul completat prin e-mail la adresa office@padurea-ta.ro.

 

   

 

 

  

   

 

 

   Cea de-a doua variantã reprezintã o oportunitate de REMUNERARE. Din momentul în care devenim parteneri, dupã înscrierea dumneavoastrã, dacã recrutați încã 7 parteneri pentru misiunea noastrã, veți fi remunerat iar, cu cãt recrutați mai mulți parteneri cu atãt investiția dumneavoastrã se va amortiza, ba chiar veți obține beneficii materiale în funcție de numãrul partenerilor recrutați. 

 

 

 

 

 

 

  

  

   Ultima variantã este reprezentatã de CARBON CREDIT. Puteți sã obțineți beneficii suplimentare. Mai multe detalii despre CARBON CREDIT gãsiți aici (link).

 

    GARANȚIA DE RÃSCUMPÃRARE

  

  

 

  

  Indiferent pentru care din cele trei modalitãți de aderare optați, dupã 2 ani, în cazul în care nu vã mai convine parteneriatul sau pur și simplu nu mai doriți sã participați activ alãturi de noi, asociația noastrã vã va RÃSCUMPÃRA pomul.

   Mai multe detalii despre modalitãțile, termenii și condițiile de aderare gãsiți mai jos.

 

                                         Planul de Marketing 

 

 

 Vã așteptãm în echipa noastrã pentru ca împreunã sã contribuim la  salvarea Terrei!